Últimes converses

Lluís Pi

Al setzè Entreacústics de la segona temporada hem tingut el plaer de rebre al DJ i activista cultural Lluís Trescatorze Pi, qui ens ha explicat un munt de detalls de la seva activitat i gustos musicals, dins de l’àmbit dels seus diferents projectes musicals i les seves participacions en activitats solidàries.

Per amenitzar la conversa i il·lustrar diferents aspectes de les seves inquietuds musicals, en Lluís ha portat un grapat de temes de diferentes estils, des d’un boogaloo d’Eddie Palmieri fins al reggae electrònic d’Stylo G i Dreadsquad, tot passant pel ritme salsero de Willie Colón, o diferents variants de hip-hop representades per Guts i Grig & Big gigantic… Et ve de gust deleitar-te amb aquestes delicatessen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *