Últimes converses

Hiberia

Al disetè Entreacústics de la segona temporada hem comptat amb dos (Juanra Valladares i Edu Isanta) dels quatre (juntament amb Luis Zubeldia y Nicolás Cardona) membres del grup vallesà Hiberia, que es troben en ple procés de post-producció de Luz, el seu segon recopilatori de temes propis, després d’uns anys de l’aparició de Gran angular, el seu primer disc.

Amb ells, hem parlat de l’origen del grup, dels seus gustos i influències musicals, i de la seva manera -totalment democràtica i compartida entre tots els components del grup- de composar els diferents temes. Hem detallat molts aspectes de Luz, hem sentit tres temes gravats i tres en acústic, amb un d’ells en ambdues versions… Et perdràs la música i les paraules d’un grup amb tant de futur com Hiberia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *