Últimes converses

Nelson Poblete

El divuitè Entreacústics de la segona temporada ha gaudit de la presència de Nelson Poblete, escriptor, doctorat en història i -sobretot- cantautor amb una llarga trajectòria musical i un bon grapat de discos publicats.

Amb ell, hem conversat sobre els seus antecendents musicals, sobre el seu actiu present de concerts, principalment al Parc Güell i a França, sobre la seva obra literària i d’investigació, sobre polítiques culturals i d’immigració,sobre la seva prolixa relació musical amb Ricky Araiza… I sobre la possible evolució fonètica del castellà a partir dels defectes de pronunciació d’un rei prògnat! També hem sentit diferents temes de la seva discografia i tres més en directe. Vols parar l’orella a la música i les paraules d’aquest interessant convidat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *