Últimes converses

Tribal Brothers

Al dinovè Entreacústics de la segona temporada hem tingut el privilegi de parlar amb Alex Mendez i Gerard Aceves, percusionista y baixista, respectivament, de la banda sabadellenca de rapmetalcore Tribal Brothers. Els altres dos membres: Adry -vocalista- i Iván -guitarrista- no se’ns escaparan la propera vegada.

Gràcies a ells dos, hem esbrinat el significat de diferents termes del tipus de música que practiquen; hem explicat el significat de les lletres de bona part de Rise from your grave, el seu primer EP; i hem sabut que els membres d’un grup d’aquestes característiques poden ser tant virtuosos com un monjo tibetà… Vols sentir aquestes i moltes altres qüestions sobre la música i la vida?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *