Últimes converses

L’exèrcit d’Islàndia

Al vintè Entreacústics de la 2a temporada hem tingut el plaer de comptar amb Jordi Ibáñez (lletrista, vocalista i guitarrista) i Raúl Barbero (baixista) de la banda de pop-rock terrassenca L’exèrcit d’Islàndia. No han pogut venir la resta dels cinc membres del grup: David Amat (percussionista), Rubén Martínez (guitarrista) i Cristina Vallribera (violinista).

Amb el Jordi i el Raúl, doncs, hem sentit i comentat diversos temes d’Atraccions, el seu nou àlbum, que quan llegiu aquesta publicació ja estarà editat i a la vostra disposició. També hem anunciat que diumenge 19 de juny els podrem veure en directe a La Jazz Cava de Terrassa. I, per acabar, en han sorprès amb uns bonics arranjaments per un tema -també del nou disc- en acústic… Saps que no podras sentir aquesta versió enlloc més?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *