Últimes converses

Borraz con Zeta

Al vint-i-unè Entreacústics de la 2a temporada hem comptat amb la meravellosa presència de Luís Borraz i Ana Soria: el grup Borraz con Zeta al complet!

Amb ella i ell hem parlat -amb una sinceritat, per part seva, commovedora- de la necessitat emocional de la música, dels canvis necessaris per poder trobar alternatives viables a les maneres de viure actuals, d’autocaravanes, de concerts a la carta i… Escoltaràs el programa per saber de què més hem parlat?

També hem detallat el rerefons de tots els temes del seu disc #peregrinoZ i hem anunciat la propera aparició d’un nou recopilatori de temes, dos del quals ens han interpretat en directe, juntament amb un tema del primer disc ja esmentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *