Últimes converses

L’abdominable gallina nausebunda

Al vint-i-dosè Entreacústics de la 2a temporada, hem conversat amb el gran músic Pep Rius, qui ens ha vingut a parlar del nou disc de L’abdominable gallina nauseabunda, el seu alter ego en forma de projecte musical en primera persona.

Amb en Pep hem comentat que es troba immers en l’última etapa de la gira del 40è aniversari de la Companyia Elèctrica Dharma, de la qual ell és el guitarrista des de fa molts anys, a més a més de formar part del grup Raydibaum. Hem dialogat sobre la seva biografia i sobre les seves inquietuds com a persona i com a ciutadà, en tots els àmbits que us podeu imaginar… I ha quedat palesa la seva filosofia digressiva i utòpica!

També hem sentit i comentat diferents temes de Gargalls, el seu segon recopilatori de cançons pròpies, anys després d’haver publicat Esperant la fi del món, el seu primer disc. I hem tingut el privilegi de sentir-lo interpretar, en directe, dos temes de gran intensitat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *