Últimes converses

Jaume Guardia

Al vint-i-quatrè Entreacústics de la 2a temporada, hem conversat amb en Jaume Guardia, músic ripollenc, co-fundador de la discogràfica Quimera rekords, dedicada a promoure artistes amb copyleft.

Amb ell hem parlat de la seva trajectòria musical, les seves inquietuds com a músic i com a persona; i, sobretot, hem analitzat el seu darrer treball discogràfic: Sol… I va tenir la getilesa d’enregistrar, per a LAV Ràdio, a la pròpia seu de Quimera Rekords, els quatre temes de l’EP en qüestió: Mai, Café i tabac (del que hi haurà video-clip aviat: el segon produït per Local Audiovisual, després de París no queda tan lluny, on també apareix el propi Jaume Guardia com a actor i cantant), Aquí i Pel camí, dues de les quals sentim, també, per obrir i tancar l’espai de conversa… No t’ho voldràs perdre, tot això, oi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *