Últimes converses

Héctor De Césare

Al 1r Entreacústics de la tercera temporada, hem tingut l’especialíssima ocasió de comptar amb Héctor De Césare, músic, locutor, presentador televisiu i empressari musical d’origen valencià, en plena promoció d’una versió molt rítmica -i que ha estat promocionada pel grup Blanco y Negro Latino i inclosa en el Caribe Mix d’enguany- del seu ‘Corazón’, un dels temes de ‘Veneno’, el seu disc en solitari.

Hem conversat de la seva vida en una família de músics, sobre la seva trajectòria personal i musical i sobre la seva noció empresarial del negoci de la música.

I, com a acústic, podeu gaudir de la breu però molt emocionant trobada de Francisca De Césare, la seva mare, amb Gloria Gaynor, a les portes del seu camerí, després del concert que la diva va oferir als Jardins Vivers de València, el 25 de juliol, amb el grup Erin “Marisol” Corine & The Radio Souls, del qual forma part el propi Héctor, com a teloners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *