Últimes converses

Cesc Cabezas

Pel 3r Entreacústics de la tercera temporada, hem tingut la magnífica ocasió de conversar amb el terrassenc Cesc Cabezas, DJ, dinamitzador cultural a través del Velcro Club i estudiant de percussió a l’ESMUT, entre d’altres moltes coses.

Amb ell, hem trobat la resposta a una de les preguntes que ens fet al programa des del començament: Qué fa falta per aconseguir que anem a veure més concerts i que tanta música interessant tingui una presència més rellevant? La resposta no és al vent, sinó a l’àudio del programa, juntament amb moltes altres reflexions i informacions que no et pots perdre.

Per acompanyar l’entrevista, en Cesc ha escollit -d’entre moltes altres possibles- les següents peces musicals:

[Que dues d’elles hagin quedat tallades, ha estat causat per l’extensió de l’intens diàleg.]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *