Últimes converses

The Harlock

Al 39è Entreacústics -5è de la tercera temporada- comptem amb quatre dels components de The Harlock, concretament: Toni Harlock (fundador del grup, compositor dels temes, veu principal i guitarrista), William Kante Martínez (baixista), Rubén Castro (guitarrista) i Nati Ortega (teclista). Hem trobat a faltar a David Amat (percusionista), Cristina Vallribera (violinista) i Roger Espa (saxofonista), la resta de components.

Amb tots quatre, hem fet la presentació oficial de Love, Sex, Hate, el seu flamant nou disc. Els demanem que facin una presentació creuada, detallem l’origen de tots i cadascun dels 13 temes de l’LP, dos dels quals (Bandits i Skull on your skin) sentim per obrir i tancar la conversa; i gaudim del concert electroacústic que ens ofereixen, compost pels temes següents: Stupid i Chat girl, tots dos de Love, Sex, Hate, She wants another chance, del disc The treas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *