Últimes converses

Jaume Arboledas

Al 41è Entreacústics (Setè d’aquesta tercera temporada), torna a LAVRàdio el Jaume Arboledas, aquesta vegada a presentar-nos el seu nou EP i projecte “L’advocat i el diable”.

Aquest és un projecte molt més íntim, més personal, fins i tot més fosc, on vol reflectir de forma diàfana i minimalista una visió de la personalitat humana. El treball, a més d’ell amb la guitarra i veu, compta amb la participació de Montse Clapers que fa les veus i ha participat també en la creació de les lletres.

Abans i després de la conversa podem escoltar les cançons “A la deriva” i “El que queda de mi”, respectivament. En l’acústic final ens interpreta en directe la peça que dóna nom a l’EP “L’advocat i el diable”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *