Últimes converses

El último mono

Al 42è Entreacústics (vuitè d’aquesta tercera temporada), hem parlat amb dues de les tres persones que composen el projecte personal d’en Roger Vilà: El último mono. A més a més d’amb en Roger, hem comptat amb Cristina Martí (al calaix i veus) i només faltava Laia Campos (teclista i veus). Tots tres formen una bandautor del més interessant, com podeu comprovar a l’entrevista o al seu canal de youtube i els seus directes.

Amb en Roger (guitarrista, poeta i veu principal; i també membre del grup Rebombori) i la Cristina, hem parlat de com es van conèixer i com va sorgir la idea de tocar junts; del proper disc que apareixerà al maig de l’any vinent; dels seus directe; dels seus gustos, estudis, aficions, maneres d’entendre la música… I de moltes coses més que no et pots perdre!

A més a més, ens han interpretar dues de les peces més emblemàtiques de la jove (per recent i per edat dels seus membres) formació: Volver a empezar i T’he vist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *