Últimes converses

Sergi Botswanas

Al 43è Entreacústics (novè d’aquesta tercera temporada), hem comptat amb la presència de Sergi Botswanas, actualment en format de cantautor, però obert a acceptar formes d’actuació més àmplies i variades.

Amb ell hem detallat el seu procés de separació del grup del que va formar part des dels seus inicis; i hem sabut del seu concert a Grècia, ja en solitari, i de la seva perspectiva de futur com a músic professional i metge solidari. També hem pogut gaudir de tres temes en directe, que ajuden a entendre el final d’una època personal i el començament d’una altra, amb nous projectes i il·lusions renovades… Un programa de sinceritat, condidències i grans temes musicals que no et pots perdre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *