Últimes converses

Gipsy NUR Project

En la setzena -i última de l’any 2016- edició de l’Entreacústics de la tercera temporada (cinquantena, en total), ens acompanya Núria Jaouen, fundadora i component principal del Gipsy NUR Project, que interpreta cançons antigues franceses amb jazz manouche, així com temes propis de la compositora, cantant i pianista. A part d’ella mateixa, formen part del grup Lluís Cuadrench a la guitarra (també productor del disc), Svetlana Tovstukha al violoncel, Joan Humet al contrabaix, Oleksandr Sora al violí, i Daniel Levy a la bateria.

Conversem sobre l’extensa trajectòria musical de Núria, a la seva França natal i a la Terrassa adoptiva; dels seus estudis de filologia, de la seva tasca com a docent musical i de francès; i, per descomptat, sobre el naixement del grup, dels altres components i de Rencontres, el seu preciós disc, acabat de sortir de l’impremta.

I, a part d’anunciar els propers concerts del grup i comentar els 12 temes del disc, n’hem sentit quatre d’ells (Le chat et le souris, Coeur scellé, Treize ans i Rencontres) durant la conversa i tres (Treize ans, Pare i Sauvage) en directe, amb Núria a la veu i al teclat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *