Últimes converses

La Rateta que escombrava l’escaleta

Nova edició de l’Entreacústics -la cinquanta-quatrena ja- avui parlant amb la Núria Clotet i l’Anna Tarruella, fundadora/cantant i ballarina, respectivament, del grup La Rateta que escombrava l’escaleta, integrat, a més a més, per Daniel Bolsa, Xavier Guillaument, i Èrica Llopis.

Amb elles dues (juntament amb Mia Fuentes, que ha decidit compartir programa amb les seves noves amigues, després que elles van participar al final del seu espai propi), hem parlat sobre el caràcter vocacionalment desvergonyit i familiarment grotesc del quintet, els concerts dels quals són veritables espectacles de música, teatre i dança. Fins i tot, hem gosat abordar el concepte actual de feminisme… T’atreveixes a escoltar-ho?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *