Últimes converses

Ofiura

En aquesta nova edició (vint-i-cinquena de la tercera temporada i cinquanta-novena en total) de l’Entreacústics, parlem amb Blai Carandell, Leo Pascual, Jeroni Carandell i Juan Manuel Giardini; components del grup maresmenc i barceloní Ofiura.

A l’inici de la conversa ens presenten el seu nou disc “Part of Something”, que surt en format digital el 6 de març i en format físic el dia 9. Precisament el dijous 9 fan el primer concert de la gira de presentació a la sala Sidecar de Barcelona. Disc, per cert, gravat als estudis Ophiura, que el grup, i més concretament el Leo, té a Premià de Mar.

Després de comentar l’orígen del nom del grup (Ofiura) descobrim l’original i initeressant història darrera del primer single “So Sweet“. També parlem, i escoltem, les peces “Tangiers” i “Part of Something“.

En el tema creatiu, parlem de les seves influències i gustos musicals i com encaren el procés de creació de les cançons. I per acabar, reflexionen sobre les diferències entre el so i sensacions en un CD i durant un directe, a més de quin futur veuen a la música i quins són els seus objectius a mig i llarg termini.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *