Últimes converses

13july

El grup lleidatà 13July és el protagonista del nou Entreacústic de LAV Ràdio! Hem comptat amb la presència de Manel Albertí (vocalista), Lluc Casals (guitarrista) i Marc García (bateria), i hem trobat a faltar a Jordi Porta (guitarrista).

Hem parlat dels inicis del grup, fa ja tres anys, de la seva qualitat musical malgrat la seva juventud (tots tenen 18 anys), de la seva manera de composar els temes, de les seves inquietuds i de les seves perspectives de futur. A més a més, hem gaudit de quatre dels temes de Keep Rocking, el seu primer treball discogràfic: dos d’ells –Give me time i Smile (You have a job)– directament del disc; i dos més (Goat’s hole i O.K.) en rigurós acústic. La resta dels 11 temes del disc els hem comentat detalladament, pel seu interés musical i filosòfic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *