Últimes converses

Joan Blau

El cantautor barceloní d’arrels lleidatanes Joan Blau és el convidat d’aquest nou Entreacústic de LAV Ràdio que ara et presentem.

A més a més de saber de les múltiples sensibilitats artístiques i humanes d’en Joan i de la seva vocació de col·laborar amb d’altres músics, i ceramistes, ballarins, pintors i poetes, també hem escoltat quatre temes –Sentint i Soy feliz, directament del disc; i Plou més Somnis en rigorós directe- dels deu que composen Somnis, el seu primer llarga durada, enregistrat íntegrament a Bucbonera Studios, amb Luis Robisco a la guitarra elèctrica, clàssica i acústica, a més a més de portar a terme la producció musical; José Robisco, al baix i contrabaix; Paquito Escudero a la bateria i percussions; Xavi Monge al piano i orgues; Marc Durandeau, Noelia Beltran i Ana Biermann a les segones veus; Núria Soldevilla al violoncel; Eider Matologia al violí; i Daniel López com a guitarrista solista a El so dels arbres. Tomás Robisco i Auger Miguel van ser tècnic i assistent de gravació, respectivament; la fotografia de portada va anar a càrrec d’El Domador de la Llum, i el disseny gràfic, de Rycardo de Paz.

Vols veure el vídeo de l’acústic amb els dos temes esmentats? Aquí el tens, en exclusiva:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *