Últimes converses

Embolingats

Els Embolingats són un grup de rumba empordanesa, amb influències de reggae i rock alternatiu… I en el present Entreacústics de LAV Ràdio comptem amb tres (Max Schäfer, compositor i guitarra solista; Nil Prats, veu i guitarra rítmica; i Sergi Basart, trompetista) dels seus set -la resta són Arnau Alabau, trombonista; Gerard Requena, al baix elèctric; Jan Cabarrocas, a la bateria; i Miquel García Rueda, percussionista- components!

Hem desgranat l’essencia de la seva música i les lletres dels 10 temes que composen el seu primer llarga durada, del mateix nom del grup. També hem creat expectatives per veure el vídeo resum del concert de presentació del disc, que va tenir lloc a la sala La mirona de Salt, divendres 14 d’abril; i per veure’ls en concert a l’Embarraca’t Figueres, el 30 d’abril a les 2:30 hores de la matinada… No us ho perdreu, oi?

I per fer un tast de la seva música en directe, aquí hi ha el vídeo de Suena bonito, el tema que van interpretar en acústic a l’emissora:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *