Últimes converses

Esteban Faro

El cantant i compositor barceloní Esteban Faro portava molts anys al món de la música, tot i tocant el baix o la guitarra en diferents formacions quan, l’octubre de l’any passat va publicar En la otra cara de la luna, el seu primer LP en solitari, dos anys després de l’EP Instantáneas personales, el seu primer disc.

En aquest nou Entreacústic (l’enregistrament del qual ell mateix s’ha encarregat de transmetre en viu a través de la pàgina oficial del seu projecte a facebook) hem parlat del procés de gestació d’aquest projecte personal seu i de la col·laboració dels músics que hi han participat (Luis Jordà, saxofonista; Juan Carlos Bermúdez, guitarrista; Alfons Casas, violinista; Luis Busto, Marc Vidal, pianista; Júlia Díaz, segones veus; i la col·laboració especial de Dani Catena, percusionista), així com de la producció de Jordi Armengol als estudis Sia Studio… No et perdis unes ben amenes esplicacions sobre un procés de formació musical espontani i emocionant!

A més a més de comentar els temes del disc, hem sentit tres d’ells durant la conversa; i Esteban ha tingut la gentilesa d’interpretar tres més en directe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *